Frakt

På grund av utbrottet av COVID-19 har USPS och FEdEx internationella försändelser till vissa länder avbrutits. Se USPS och FedEx webbplats för ytterligare information och uppdateringar. USPS | FedEx

Gratis inrikes frakt för standardbeställningar (under 16 ounces) i USA (via USPS First Class Mail eller UPS Mail Innovations). USPS First Class Mail International erbjuder inte global spårningsinformation.

Gratis frakt erbjuds endast för destinationer inom de sammanhängande USA. Den är inte tillgänglig för adresser i Alaska, Hawaii och andra amerikanska territorier som Puerto Rico och Guam.

Paket som returneras till Caseologys lager på grund av felaktig fraktinformation kommer att få en produktåterbetalning.

Vi ansvarar inte för föremål/paket som förloras under transporten eller om det har spårats som levererat.

Beställningar kommer att skickas ut när ALLA artiklar kan uppfyllas inom köpet. Paket kommer att skickas ut enligt det SENASTE förbeställningsdatumet om inget annat anges.

Beställningar kommer att skickas ut inom 2 - 4 arbetsdagar från IN-STOCK DATE vid köptillfället. Observera att vårt lager är stängt på helgerna.

Beställningar som görs under helger och helgdagar kommer att behandlas nästa tillgängliga arbetsdag. Dessutom kommer beställningar som placeras efter 10:00 AM PST att bearbetas ut följande arbetsdag.

I händelse av att ditt köp delas upp i flera paket för leverans, om en uppgraderad leveransmetod hade valts för beställningen, kommer den första leveransen att skickas via den uppgraderade metoden. Alla sändningar därefter kommer att skickas via standard inhemsk eller internationell frakt som erbjuds vid den tidpunkten.

Leverans i rätt tid omfattas av de användarvillkor som publiceras av transportföretaget. Observera att omständigheter utanför vår kontroll, t.ex. naturkatastrofer, semesterförseningar osv. kan orsaka förseningar och uppskjutningar av leveranser.

Mottagaren av beställningen ansvarar för eventuella importtullar eller skatter som tas ut av mottagarlandet och eventuella transportörrelaterade avgifter. Dessa avgifter kan variera kraftigt från land till land. Kontakta ditt lokala tullkontor för mer information.


Särskilda överväganden


Alla beställningar är föremål för godkännande baserat på den beställningsinformation som lämnats.

Alla beställningar kan komma att hållas inne för ytterligare säkerhetskontroller om informationen visar sig vara bedräglig och/eller om beställningssumman överstiger 100Kr .

Om en artikel inte finns i lager eller är otillgänglig kan det hända att din beställning inte skickas förrän en kundtjänstmedarbetare har kontaktat dig för ytterligare instruktioner.


Ytterligare information om frakt


Leverans i rätt tid omfattas av de användarvillkor som publiceras av transportföretaget. Observera att omständigheter utanför vår kontroll (naturkatastrofer, förseningar på helgdagar etc.) kan leda till att leveransen skjuts upp.

USPS First Class International Mail erbjuder ingen spårningsinformation.

Mottagaren av beställningen ansvarar för eventuella importtullar eller skatter som tas ut av mottagarens land och eventuella transportörrelaterade avgifter. Dessa avgifter kan variera kraftigt från land till land.