Returer & Byte

Krav för returer:

Alla våra produkter har en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti. Varor som köpts inom 30 dagar kan returneras för återbetalning.

Produkter kan inte bytas ut. Du kan dock returnera den oönskade varan/varorna för återbetalning och göra en ny beställning av den önskade varan/varorna.

Måste inkludera ett giltigt ursprungligt beställningsnummer från caseologycases.com. Inköp gjorda utanför caseologycases.com måste kontakta respektive säljare för returer.

Returnerade produkter måste vara i sin originalförpackning utan innehåll som saknas.

Förutom för Caseology Rewards Plus-medlemmar är returfrakten på köparens bekostnad om inte annat anges av vårt supportteam.

Kunden kommer att få en produktåterbetalning - frakt- och hanteringsavgifter återbetalas INTE.

Om du inte använder vår förbetalda fraktetikett föreslår vi att du lägger till ett spårningsnummer/leveransbekräftelse på returnerade paket för att säkerställa att din retur tas emot. Caseology ansvarar inte för förlorade eller stulna returpaket under transport/leverans.

Alternativet med förbetald returetikett är inte tillgängligt för internationella returer.

*Promotionella presentartiklar: Alla presentartiklar är inte berättigade till returer, byten eller garantiskydd.


*Bundle-artiklar: För att få en återbetalning måste du returnera alla artiklar i paketet. Alla rabatterade paketartiklar som inte returneras omvandlas till ett köp till fullt pris och beställningen återbetalas i enlighet med detta.